Kunstenaar:onbekend

2 Botters onder zeil

 22,00

Artikelnummer: CO 236.082
Onderwerp:

Deze olieverf is helaas beschadigd geraakt, vermoedelijk door een amateur restaurateur die trachtte het doek van aanslag te ontdoen en / of vergeelde vernis te verwijderen maar dan op een volstrekt verkeerde manier. En goede restaurateur kan dit doek zeker nog substantieel opknappen en wellicht weer in de oude luister herstellen. Daarnaast is het de vraag van wie dit doek is? Er een naam aan toedichten is een gok en daar beginnen we niet aan tenzij iemand de stijl van schilderen herkent en zich ter zake durft uit te spreken. Het doek lijkt uit een groter geheel te zijn verwijderd.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 23.5 × 32.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over '2 Botters onder zeil'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina