Aanbieding!
Kunstenaar:Koster, Anton L.

Afgemeerde vrachtboot in de winter

 37,50

Artikelnummer: CO 372.008

Nog een verfijnde Koster-ets maar nu een wintergezicht van een rivier / kanaal / haven met loodsen. Ofschoon veel van zijn etsen vooral somber zijn is deze compositie juist super helder. Het effect valt bijna te vergelijken met de winterwerken van Louis Apol.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 28 × 18 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Pulchri Studio

Samenstelling collectie

Grafiek

Signatuur

in de druk, naam voluit, r.o.

Stijl

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Koster, Anton L.

Anton Koster [naamvarianten: Antonie Lodewijk Koster, Antonie Louis Koster, Anthonie Louis Koster, Lodewijk Koster, Louis Koster; signeerde als A.L. Koster en monogrammeerde als: Anton Louis (wat onlogisch overigens)] werd op 8 augustus 1859 in Terneuzen geboren en overleed op 28 mei 1937 in Haarlem of Heemstede. Anton Koster was de facto autodidact maar volgde daarnaast ook lessen bij Gerke Henkes (met een klemtoon op adviezen), Hendrik Willem Mesdag (idem adviezen) en Philip Zilcken (voo...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Koster, Anton L..

Heeft u een vraag of opmerking over 'Afgemeerde vrachtboot in de winter'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina