Kunstenaar:onbekend

Berglandschap met boerderij

 51,00

Artikelnummer: CO 236.080

Een verrassend mooie olieverf van een onbekende kunstenaar die met zichtbaar veel plezier de essenties van een Alpenlandschap heeft weten vast te leggen. Alle elementen: het lichtgroen van de alm, het donkergroen van de den, de houten bovenbouw van de boerderij en de zo kenmerkende witte muren waarop de bovenbouw rust alsmede de gletsjers hoog in de bergen maken van de compositie één herkenbaar geheel.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 14 × 23.5 cm
Afwerking

chique ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Berglandschap met boerderij'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina