Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Berglandschap met Matterhorn? op achtergrond

 14,00

Artikelnummer: CO 236.020
Onderwerpen: ,

Een amateur met talent? of alleen maar een amateur met veel plezier in het vastleggen van landschappen zoals hij / zij dit ziet. De onbekende kunstenaar holt bijna de eigen kunstenaarsemotie voorbij door de veelheid van indrukken te willen vastleggen die een bloeiende Alpennatuur bij ieder mens oproept. Een schilderij om lang naar te kijken (en een mens naar een bergwandeling te doen verlangen). De schilderstijl doet erg denken aan die van Evert Jan Ligtelijn.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 70 × 50 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

r.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Berglandschap met Matterhorn? op achtergrond'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina