Aanbieding!

Bloemenzee

 65,00

Artikelnummer: mAv 012.177

Eén van onze favoriete hedendaagse kunstschilders is Herman van der Avoort. Waarom? Dit behoeft weinig betoog, dit werk van hem bevestigt het andermaal. Steeds weer onderscheidt Hermans’ werk zich van alle andere moderne kunstenaars door zijn kleurcombinaties en de wijze waarop hij zijn onderwerpen uitwerkt. Helaas voor Herman schuilt er in hem een kunstenaar met drie – in marketingzin gesproken – linkerhanden. Waar de Appels en Sierhuizen van deze tijd steeds weer de markttoon weten te zetten en bij leven ook een Heijboer, is dit voor Herman van der Avoort een volstrekt vreemde wereld. Maar ooit zal zijn talent worden opgemerkt door de kunstwereld.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 81 × 61 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Heeft u een vraag of opmerking over 'Bloemenzee'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina