Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Deels gekapt bos

 34,50

Artikelnummer: CO 236.143
Onderwerpen: ,

Een fraai werk van een vooralsnog onbekende kunstenaar. De sterk impressionistisch inslag van dit werk – samen met de datumduiding (’97) en de ouderdom van het doek zelf (een vooroorlogs spieraam met een sterk doorleefd linnen doek) – roept het gevoel op dat we hier met een werk van doen hebben van een zeer begaafde kunstenaar uit het begin van de 20ste of eind 19de eeuw. Helaas hebben naspeuringen op basis van de signatuur (monogram: H.H.C.) niets opgeleverd.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 56 × 46 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Deels gekapt bos'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina