Aanbieding!
Kunstenaar:Bekaert, Piet

Diepgroen, somber bosgezicht

 215,00

Artikelnummer: p39 018.001

Als Bekaert de kijker wil duidelijk maken dat de natuur ongekende krachten heeft dan heeft hij dit met deze olieverftekening zonder meer bereikt. Een ondoordringbare kluwen van groen staat hier symbool voor. De rietkraag en de nauwelijks herkenbare waterlelies, die het vennetje stofferen, accentueren deze boodschap nog extra.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 60 × 80 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Tekening

acyl- / olieverf

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Bekaert, Piet

Piet Bekaert is in Vichte (Anzegem / België) op 8 mei 1939 geboren en op 7 juli 2000 in Sint-Martens-Latem gestorven. Bekaert werd opgeleid op het Hoger Instituut Schone Kunsten (HISK-Gent) en de Académie Julian (Parijs). Hij was zowel beeldhouwer, dichter, fotograaf, (glas)schilder, interieurontwerper als tekenaar en hij ging geen onderwerp uit de weg ((bloem)stillevens, interieurs, paarden, tuinen en parklandschappen). Vermeld in Piron, Demeester.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Bekaert, Piet.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Diepgroen, somber bosgezicht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina