Donkergroene houtzaagmolen in de felle zon

 56,00

Artikelnummer: CO 012.116

We dachten kortgeleden dat ‘de laatste???? productie’ van bloemenstillevens èn molenschilderijen tot een einde was gekomen. Maar niets blijkt minder waar. Naast boeketten in vele kleurvarianten blijven molens torenhoog favoriet bij Van der Avoort. Ofschoon de ‘schildersformule’ van Herman van der Avoort zeer herkenbaar is, straalt toch elk werk van hem weer iets unieks uit. Het is de oneindig grote fantasie van deze schilder die zijn werken spannend blijven maken.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 60 × 50 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Donkergroene houtzaagmolen in de felle zon'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina