Kunstenaar:onbekend

Eenvoudige boerderij

 15,00

Artikelnummer: CO 236.258

Deze eenvoudige boerderij – waarschijnlijk ergens op de schrale zandgronden gesitueerd – straalt het harde boerenleven uit. Ofschoon we de kunstenaar niet kennen, lijkt het toch geen amateur. Ondanks dat de voorstelling is geschilderd op plaat zijn er duidelijke tijdsporen in de vorm van enkele opgedroogde waterdruppels zichtbaar. Dus een bescheiden restauratie is gewenst (en zeker ook verdient de omlijsting enige aandacht).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 38.8 × 27 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Signatuur

geen

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Eenvoudige boerderij'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina