Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Frans? dorpsstraatje

 22,50

Artikelnummer: CO 236.268
Onderwerp:

Ofschoon nauwelijks te lezen luidt de signatuur waarschijnlijk J. Kelenstam. Een speurtocht via internet  bracht ons naar een ooit geveilde ets door Catawiki België met de ook voor hen onbekende “U” Kelenstam als signatuur. Omdat stijl, techniek en datering (dertiger jaren) en (bijna) overeenkomen, schrijven wij deze ets ook toe aan  ene Kelenstam

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 24 × 32.8 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o., slecht- / on(leesbaar), toelichtende tekst(en)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Frans? dorpsstraatje'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina