Aanbieding!
Kunstenaar:Hermans, Toon

Fruitschaal

 69,00

Artikelnummer: p32 295.001

Zijn kunstwerken zijn al net zo ongecompliceerd als zijn gedichtjes, liedjes en sketches. Geen woord of interpunctie te veel en dat geldt ook voor zijn wijze van schilderen. Weinig kleuren en alleen daar accenten waar functioneel. Een mix van naïef en impressionistisch maar als compositie 100% in balans.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 42 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, r.o.

Stijl

Hermans, Toon

Toon Hermans (naamvariant: Antoine Gerard Theodore Hermans) werd op 17 december 1916 in Sittard geboren en overleed op 22 april 2000 in Nieuwegein. Hermans volgde geen specifieke kunstzinnige opleidingen en kan dus op alle gebieden waarop hij schitterde (cabaretier, acteur, zanger, kunstschilder, schrijver / dichter) autodidact worden genoemd.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Hermans, Toon.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Fruitschaal'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina