Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Getallenregen

 33,00

Artikelnummer: CO 236.245

Een litho die vele vragen oproept! Is deze gemaakt in opdracht van een accountantsorganisatie of boekhoudkantoor? Was er een cijferfetisjist aan het (kunst)werk? Of betreft het gewoon een oefening in ontwerpen (voor bijvoorbeeld een studieboek of jaarverslag van een organisatie)? Vul maar in!

Onbekende kunstenaar voor ons [we lezen Brenve(l), W.L.?].

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 56 × 67 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, r.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Getallenregen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina