Aanbieding!

Grachtgezicht

 48,00

Artikelnummer: p42 1392.001

Een épreuve d’artiste van de bekende graficus Willem van Leusden van een voor ons onbekende gracht in een onbekende stad (mogelijk Amsterdam). Omdat we vanwege leeftijd / gezondheid onze collectie deels moeten afbouwen, staat deze fraai ingelijste ets inmiddels te koop voor een ‘vriendenprijsje’.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 22.8 × 28 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o., r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Leusden, Willem van

Willem van Leusden (signeerde als W. v. Leusden) werd op 25 september 1886 in Utrecht geboren en overleed op 8 maart 1974 eveneens in Utrecht. Willem volgde kunstzinnige opleidingen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam. Hij volgde onder andere lessen bij Pieter Dupont en François Gos. Later werd hij zelf – als leraar aan zowel de Avondschool voor Kunst en Industrieel Onderwijs en de Kunstnijverheidsschool i...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Leusden, Willem van.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Grachtgezicht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina