Aanbieding!

Herfstbouquet II

 27,00

Artikelnummer: CO 012.287

Alles wat er buiten gebeurt – in stad zowel als in ommeland – boeit Van der Avoort mateloos. Van afbladderend boomschors tot een laatste stuiptrekking van laatbloeiend onkruid inspireert hem als kunstenaar op bijzondere wijze. Hier een tweede voorbeeld uit het najaar van 2017. Het was tot in oktober van dat jaar ongekend warm en zorgde voor ongebruikelijk kleurenpracht in de natuur (en op de bloemenmarkten). Door hem hier vertaald als laatbloeiende rode tulpen in een zwart-plastic emmer.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 40 × 40 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, m.o., naam voluit

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Herfstbouquet II'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina