Aanbieding!

Het land van Noord-Scharwou

 40,00

Artikelnummer: CO 527.036
Onderwerpen: , ,

Jan Sluijters Sr. was evenals zijn collega en mede-Pulchrilid Willy Sluiter als illustrator ook zeer breed georiënteerd. Ook van hem zijn de nodige (kinder)boekillustraties, posters, leaflets en bladmuziekverfraaiingen bekend. Hier één van zijn bladmuziekillustraties; in dit geval een liedje van Jean Louis Pisuisse dat op muziek gezet werd door Dirk Witte.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 23.6 × 31.2 cm
Diversen

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Samenstelling collectie

,

Signatuur

in de druk, naam voluit, r.m.

Stijl

Uitgever

G. Alsbach & Co., Amsterdam

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Sluijters Sr., Jan

Jan Sluijters (voorkeurnamen: Jan Sluyters, Johannes Carolus Bernardus Sluyters, Jan (sr.) Sluijters; monogrammen JS J.S., JS 08, JS dooreen) werd op 17 december 1881 in 's-Hertogenbosch geboren en overleed op 8 mei 1957 in Amsterdam. Hij was de zoon van Gijsbertus Antonius Sluijters, de vader van Jan Sluijters (jr.), Lous Sluijters en Eliza Sluijters en schoonvader van Jacob Kuijper en Kuno Brinks. Sluijters was gehuwd met M.F. van Cooten. Hij volgde opleidingen aan de Koninklijke School ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Sluijters Sr., Jan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Het land van Noord-Scharwou'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina