Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Hoofdingang Rustenburg

 32,00

Artikelnummer: CO 236.269

Een onbekende heeft de brug en massieve hoofdingang van de buitenplaats Rustenburg in Den Haag naast onder andere Johan Daniël Scherft en Willem Frederik Noordijk zeer verdienstelijk vastgelegd. Veelvuldig lezen  en herlezen van de signatuur doet ons concluderen dat het wellicht de kunstenaar Guillaume Nouwen (1927) zou kunnen zijn.

Maar wie het beter weet gaarne ons informeren

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30.2 × 22.3 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Grafiek

,

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o., slecht- / on(leesbaar), toelichtende tekst(en)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Hoofdingang Rustenburg'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina