Aanbieding!
Kunstenaar:Reek, Wouter van

Keepvogel en Kijkvogel – in het spoor van Mondriaan

 17,50

Artikelnummer: 2A 826.001

Het trimesteriaal tijdschrift ‘De Boekenwereld’ vond aanleiding van haar vernieuwde vormgeving om een aantal veelbelovende grafisch ontwerpers de vloer te geven middels een losbladig, uitvouwbare poster. Hier het zeer geslaagde ontwerp van de getalenteerde illustrator en auteur Wouter van Reek.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 62 × 48 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

,

Grafiek

Samenstelling collectie

,

Signatuur

geen

Stijl

Reek, Wouter van

Wouter van Reek werd in 1960 in Voorschoten geboren. Hij volgde een kunstzinnige opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Als animator, auteur, illustrator, schilder en striptekenaar zijn van hem vooral illustraties, kinderboeken en tekenfilms bekend. Wouter van Reek werd onderscheiden met de Silver Pen 2011 (voor 'Keepvogel en Kijkvogel'), The Silver Brush2007 (voor 'Keepvogel: de uitvinding'), Flag and Pennant 2012 (voor 'Keepvogel en Kijkvogel: in het spoor van Mond...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Reek, Wouter van.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Keepvogel en Kijkvogel - in het spoor van Mondriaan'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina