Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

La Canourgue – L’Église St. Martin

 42,50

Artikelnummer: CO 236.114

Een adequaat met bruin (kleur)-potlood getekende romaanse kerk (L’Église St. Martin) in het hartje van La Canourgue. Helaas is de kunstenaar slechts bij zijn monogram bekend (fM). De vraag is wie de kunstenaar of kunstenares kan zijn. Of is het wellicht een amateur die in plaats van foto’s liever kunstzinnig op papier zijn of haar waarnemingen vastlegt.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 28.5 × 43.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Tekening

sepia

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in potlood / inkt / verf, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'La Canourgue - L'Église St. Martin'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina