Aanbieding!
Kunstenaar:Durieux, A.

Midden-Hollands landschap

 98,50

Artikelnummer: p44 076.001

Een werk van de minder bekende schilder Durieux, maar daarom zeker niet zonder kwaliteit. Desondanks zeer herkenbaar als een typerend Nederlands landschap dat zowel in het Groene Hart als in de kop van Noord-Holland geschilderd zou kunnen zijn. Ongetwijfeld heeft Durieux meer dan eens met een schuin oog naar het werk van de gebroeders Maris gekeken maar ook naar de Haagse School schilders.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 40 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Stroming

Durieux, A.

Over de schilder A. Durieux zijn geen nadere gegevens voorhanden. De naam Durieux komt vaak voor in de regio Leiden - Vinkeveen - Utrecht. Onbevestigde berichten noemen de woon- werkplek van Durieux 'Dordrecht'.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Durieux, A..

Heeft u een vraag of opmerking over 'Midden-Hollands landschap'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina