Mr. Necker

 7,50

Artikelnummer: CO 1455.001
Onderwerpen: ,

Jacques Necker was Frans staatsman van Zwitserse komaf en drie perioden minister van Financiën in Frankrijk. Hij werd op 11 juli 1789 ontslagen en dit vormde mede de aanleiding voor de bestorming van de Bastille.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 8.7 × 14.6 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

Claessens, Lambertus Antonius

Lambertus Antonius Claessens ( naamvarianten: Lambert Antoine Claessens, Lambert-Antoine Claessens) werd op 21 november 1763 in Antwerpen geboren en overleed op 6 oktober 1834 in Rueil-Malmaison. Hij volgde een kunstzinnige opleiding aan de Antwerpse Academie en was daarnaast leerling bij Fransesco Bartolozzi in Parijs (die leraar was bij Oortman). Op latere leeftijd gaf hij zelf weer les aan onder andere Jan Willem Caspari en Joachim Jan Oortman. Claessens was een succesvol prentkunste...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Claessens, Lambertus Antonius.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Mr. Necker'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina