Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Pioenrozen in groene kan

 22,00

Artikelnummer: CO 236.034

Een fraai stilleven van een vooralsnog onbekende schilder (op de keerzijde van de plaat staat S.W.H.; bij dit acroniem is nog geen naam gevonden). Desondanks een fraai werkje en zeker niet onbelangrijk: ‘dus goedkoop’.

Reverse staan diverse aantekening èn een acroniem: ‘S.W.H.’.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 52 × 33 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, reverse, toelichtende tekst(en)

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Pioenrozen in groene kan'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina