Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Plattegrond kern oud-Dordrecht II

 3,75

Artikelnummer: CO 236.046
Onderwerpen: , ,

Vele drukkers en uitgevers reproduceerden door de jaren heen plattegronden van de grote steden. Zo ook gebeurde dat in Dordrecht. Deze kaart is van de voormalige drukkerij en uitgeverij R.H. van Elk. Interessant is het dat deze uitgeverij zich kennelijk stikt conformeerde aan de gemeentelijke definitie waar het bijzondere stedelijke bebouwing betrof. Dit is tegenstelling tot de kaarten van de uitgeverij Morks & Geuze (zie CO 2076.001).

 

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 42 × 30 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

, ,

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Plattegrond kern oud-Dordrecht II'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina