Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Runderen in de schaduw

 10,00

Artikelnummer: CO 236.271
Onderwerpen: , ,

Een kleine , verfijnde ets van runderen die de schaduw opzoeken. Helaas is de ondertekening niet goed leesbaar Er staat zoiets als Marcel????  Meij???  Verder – wel leesbaar l.o.: eigen druk

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 7 × 9.5 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, r.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Runderen in de schaduw'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina