Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Stier in de aanval

 34,50

Artikelnummer: 2A 236.243

Ofschoon deze voorstelling alle kenmerken vertoont van de zoekende, moderne kunstenaar, kan er toch gemakkelijk een stierachtig dier in (aanvals)houding herkend worden in deze olieverftekening. De kunstenaar is – zoals Piet Mondriaan destijds – zoekende naar minimale kenmerken om zijn (wereld)beelden vast te leggen.
We zijn dan ook benieuwd waar deze voor ons onbekende kunstenaar zal eindigen na zijn zoektocht?

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 38 × 49 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Tekening

acyl- / olieverf

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Stier in de aanval'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina