Aanbieding!

Tinnen pot mat blauwe tulpen

 22,00

Artikelnummer: CO 012.313

Bezie onze totale collectie van deze bevlogen schilder en uw conclusie kan niet anders luiden dan dat er een top-CoBrA-lid in Herman van der Avoort verloren is gegaan. Niet alleen het kleurenpalet maar zeker ook de overtuiging van elk werk van hem straalt vernieuwing en zoeken uit.

Ofschoon begin februari 2018 heel koud inzette zijn de bloemenstillevens die zijn ezel verlieten die maand eerder herauten van de lente te noemen dan somberen over de wintermaanden (zie ook de nummers CO 012.312 en CO 012.314).

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 495 × 50 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Stroming

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Tinnen pot mat blauwe tulpen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina