Valko Vos en zijn vrienden (A.D. Hildebrand)

 7,00

Uitverkocht

Artikelnummer: CO 1256.002

Met de Valko Vos kinderboeken zette A.D Hildebrand hele generaties aan het lezen. De kinderboeken illustrator Willem Albertus Van de Walle droeg er met zijn (mee)sprekende en somwijlen ontroerende illustraties zeker aan bij.

Uitgever: N.V. De Arbeiderspers, Amsterdam.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 0.0 × 0.0 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

, ,

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, l.o., r.o.

Stijl

Walle, Willem Albertus van de

Willem Albertus van de Walle (monogrammeerde als W.A. v.d. Walle) werd op 15 mei 1906 in Den Haag geboren en overleed op 27 december 1995 in Amsterdam. Van de Walle volgde een kunstzinnige opleiding aan het Rijksinstituut tot Opleiding van Tekenleraren. Onder zijn eigen leerlingen telde hij onder andere Jack de Rijk. Als kunstenaar was Willem Albertus voornamelijk actief in Amsterdam en Blaricum. Als grafisch ontwerper / graficus, glasschilder, tekenaar en illustrator werd hij vooral...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Walle, Willem Albertus van de.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Valko Vos en zijn vrienden (A.D. Hildebrand)'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina