Aanbieding!
Kunstenaar:Wegner, Toon

Verloren vorm

 22,50

Artikelnummer: CO 1454.002

Toon was een veelvraat (zowel technisch als qua onderwerpen) als kunstenaar, getuige ook deze linosnede. Hier een vrij (moderne / blokkerige linosnede) werk als poster? als affiche?

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 238 × 32 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, naam voluit, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

,

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Wegner, Toon

Toon Wegner (naamvariant: Anthonius Johannes Wilhelm Wegner) werd op 12 november 1926 in Rijwijk Zh. geboren en overleed op 2 oktober 2010 in Orvelte. Toon volgde kunstzinnige opleidingen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Kunstnijverheidsschool Quellinus eveneens in Amsterdam. Hij was onder andere leerling bij Paul Citroen, Han van Dam, Rein Draijer, Willem Rozendaal en Willem Schrofer. Arno van Iperen en Joost Minnigh werden later leerling bij hem. ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Wegner, Toon.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Verloren vorm'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina