Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Vila aan Italiaans meer bij Fratel

 17,50

Artikelnummer: CO 236.255

Een onbekende kunstenaar legde deze Italiaanse villa – gelegen aan een meer bij Fratel – op doek vast. De stijl van schilderen neigt naar een ’toeristische’ aanpak. Dus grote stappen snel thuis en dan toch een meer dan leuk doek opleverend. Deze onbekende schilder heeft zeker talent en het vermoeden bestaat dan ook dat hij of zij om den brode schildert naast ‘meer’ serieus werk.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30.1 × 40.4 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

geen, l.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Vila aan Italiaans meer bij Fratel'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina