Kunstenaar:Punt, Jan

Willem Lodewijk, Grave van Nassau

 7,50

Artikelnummer: CO 1456.001
Onderwerpen: , ,

Deze gravure van Jan Punt van Willem Lodewijk, Grave van Nassau werd door een voor ons onbekende uitgever in boekvorm verspreid.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 10.9 × 19.6 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

Punt, Jan

Jan Punt werd op 2 april 1711 in Amsterdam geboren en overleed daar ook op 18 december 1779. Via zijn vrouw - de actrice Catharina Elisabeth Fokke - had hij veel contact met haar broer - de graveur Simon Fokke. Hij was leerling bij Adolf van der Laan en Jacob de Wit. Later telde hij onder zijn eigen leerlingen onder andere Cornelis Bogerts, Marten Corver, Jan Evert Grave, Martinus van der Jagt, Pieter Langendijk (II) en Reinier Vinkeles. Als kunstenaar was hij voornamelijk werkzaam  in ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Punt, Jan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Willem Lodewijk, Grave van Nassau'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina