Aanbieding!

Zelfportret v/d Avoort

 39,00

Artikelnummer: CO 012.231

Eén van de weinige zelfportretten (vond hijzelf) van Herman van der Avoort (zie ook CO 012.204) en nu toch weer één!. En ook nu weer trendsettend qua accenten! Enerzijds kenmerkend voor Van der Avoort en anderzijds toch een geheel nieuw zelfportret zoal hij zichzelf als mens ervaart begin 2017. Eens te meer blijkt hier het talent en unieke van de veel te weinig gewaardeerde experimentele kunstenaar Van der Avoort!

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 60 × 70 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

,

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Zelfportret v/d Avoort'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina