Kunstenaar:Amstel, Theo van

Zomerpostzegel 1964 (30ct)

 2,00

Artikelnummer: COL 853.001
Onderwerp:

Theo van Amstel ontwierp samen met Peter Jansen, Jan Stroosma en Jos van den Berg de ‘Zomerpostzegels 1964’ (zie ook COL 852.001, COL 851.001 en COL 343.015 zie ook Caput Ovis Museum en Galerie). Hij maakte zich net zoals vele van zijn tijdgenoten zeer verdienstelijk met alledaagse ‘kunst’zaken zoals het in opdracht ontwerpen van kleingrafiek.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 3.2 × 2.4 cm
Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

Amstel, Theo van

Theo van Amstel (naamvariant: Theodoor Adriaan Arnold Maria van Amstel) werd op 1 april 1927 in Son en Breugel geboren en overleed op 20 november 2010 in Turnhout. Theo volgde kunstzinnige opleidingen aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg en aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam. Hij volgde er onder andere lessen bij Carles Roelofsz. Als (wand)schilder, aquarellist, (pen)tekenaar, beeldhouwer, monumentaal en omgevingskunstenaar, wandschilder en vervaardiger...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Amstel, Theo van.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Zomerpostzegel 1964 (30ct)'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina