Kunstenaar:Vos, Peter

De avonturen van Anna Molino (auteur: Mensje van Keulen)

Artikelnummer: CO 698.094

Mensje van Keulen op dichtersvoeten met Peter Vos in haar kielzog. Met als resultaat deze hartverwarmende dichtbundel in 20 etappes. Soms een gevoel van autobiografie oproepend. Het zullen ongetwijfeld slechts de eigen fantasieën van deze beide kunstenaars zijn. Fantasieën die elkaar bijna onmiskenbaar versterkten en leidden tot dit resultaat.

Deze dichtbundel werd samengesteld door Mensje van Keulen.

 

Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

(boek)illustratie

Genootschap

Samenstelling collectie

, ,

Grafiek

drukwerk (diep- / hoogdruk, offset), gravure (foto, hout, koper, staal)

Signatuur

geen

Stijl

,

Uitgever

Vindplaats origineel

Vos, Peter

Peter Vos (naamvariant: Petrus Antonius Carolus Augustinus Vos) werd op 15 september 1935 in Utrecht geboren en overleed op 6 of 7 november 2010 eveneens in Utrecht. Peter volgde een kunstzinnige opleiding aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam en was er leerling bij onder andere Kuno Brinks, Otto B. de Kat en Gé Röling. Sterk beïnvloed werd hij door Gustave Doré, Katsushika Hokudaï en Pablo Picasso. Als aquarellist, etser, graficus, illustrator, lithograaf en (pen)-tek...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Vos, Peter.

Heeft u een vraag of opmerking over 'De avonturen van Anna Molino (auteur: Mensje van Keulen)'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.