Drie bloemen

Artikelnummer: CO 012.293

Dit is de eerste keer dat Herman van der Avoort absolute voorrang verleent aan de bloemen zelf. Zonnen noch wolken noch bloempotten roepen hier bij voorrang om aandacht. Het zijn de bloemen die exclusief het kijkplezier oproepen onder andere door ze middenin de compositie te plaatsen en fel te kleuren als extraatje.
Dit werk uit 2017 luidt wellicht een volgende stap in van de creatieve ontwikkeling van Van der Avoort. Nieuwsgierig zijn we naar het antwoord op de vraag waar die ontwikkeling zal eindigen!

Afmetingen 74.5 × 115 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.m., m.o., naam voluit

Stijl

,

Uitgever

Vindplaats origineel

Avoort Jr., Herman van der

Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vader (Oscar Joseph) waren meer dan verdienstelijke schilders. Helaas voor de liefhebbers schilderden zij vooral voor zichzelf en veel minder voor de 'markt'. Herman jr. is lid van Pict...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr., Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Drie bloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.