Eksters in de sneeuw

Artikelnummer: p18 381.009
Onderwerp:

Collegae als Jan Mankes en Theo Dykwel hebben de naam  dierenschilders / -tekenaars bij uitstek. Maar het werk van Pulchri-lid Adriaan van ’t Hoff doet zeker niet voor hun werk onder. Deze litho is er het levende bewijs van. Maar niet iedereen kan kennelijk ‘beroemd’ worden. We schreven het al vaker: is succesvolle kunst dan toch vooral een mix van kwaliteit en marketing?

Afmetingen 48 × 36 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Grafiek

druksel (litho-, steen-, zeef)

Samenstelling collectie

Signatuur

in de druk, naam voluit, r.o.

Stijl

Vindplaats origineel

Hoff, Adriaan van 't

Adriaan van 't Hoff (naamvarianten: Adrianus Johannes van 't Hoff; Adriaan Joh. van 't Hoff; Anthonius van 't Hoff; signeerde wel met A.J. van 't Hoff) werd op 7 december 1893 in Den Haag geboren en overleed op 15 november 1933?/39? in Wassenaar. Hij volgde een opleiding aan de Koninklijke Akademie van Beeldende Kunsten in Den Haag en kreeg daarnaast les van David Bautz, Willem Adrianus Grondhout en Frits Jansen. Als kunstenaar was hij jarenlang zowel werkzaam in De Haag als in Duitslan...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Hoff, Adriaan van 't.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Eksters in de sneeuw'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.