Kleurig landschap met boerennering op achtergrond in rood en geel

Artikelnummer: CO 012.009

Iedereen neemt op een unieke wijze waar en zeker Van der Avoort. Deze plaat is een in olieverf gestold beeld van een landschap in in twee kleuren, zoals hij dat zag. Niet nadenkend als schilderend vakman maar rechtstreeks het beeld zoals door zijn hersenen geconstrueerd direct vanuit zijn hoofd vastgelegd op plaat. Wederom een intrigerend beeld door Van der Avoort.

Afmetingen 45 × 72 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Genootschap

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Uitgever

Vindplaats origineel

Avoort Jr., Herman van der

Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vader (Oscar Joseph) waren meer dan verdienstelijke schilders. Helaas voor de liefhebbers schilderden zij vooral voor zichzelf en veel minder voor de 'markt'. Herman jr. is lid van Pict...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr., Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Kleurig landschap met boerennering op achtergrond in rood en geel'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.