Kustwerken Walcheren

Artikelnummer: CO 012.110

Jaren later is Herman van der Avoort nog steeds diep onder de indruk van de Walcherse stranden met hun bijzondere, gepaalde golfbrekers en de spreekwoordelijke zonneschijn (zie ook zijn eerdere werk CO 012.085 dat hij in 1998 al maakte). Hij legt nog steeds de destijds opgezogen beelden vast op doek! Kleuriger dan ooit – zoals al zijn werk zich nog steeds ontwikkelt tot meer primaire kleuren en meer dynamiek – met ook nu weer extra accenten op de uitbundige zonneschijn.

Afmetingen 40.5 × 40.5 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

geen

Stijl

,

Uitgever

Vindplaats origineel

Avoort Jr., Herman van der

Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vader (Oscar Joseph) waren meer dan verdienstelijke schilders. Helaas voor de liefhebbers schilderden zij vooral voor zichzelf en veel minder voor de 'markt'. Herman jr. is lid van Pict...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr., Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Kustwerken Walcheren'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.