Kunstenaar:Kunnen, Wim

Rivierfront Dordrecht

Artikelnummer: p13 591.001

Wim Kunnen een bescheiden – maar desondanks inmiddels een (inter)nationaal gewaardeerde – kunstenaar geeft met deze zeefdruk zijn visitekaartje af als veelzijdig kunstenaar. Vooral bekend staande als beeldhouwer blijkt hij ook veel andere technieken niet alleen te beheersen maar ook succesvol creatief te hanteren. Deze zeefdruk die menige ruimte siert, is er een sprekend voorbeeld van.

Afmetingen 39.5 × 25 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Overig

Grafiek

druksel (litho-, steen-, zeef)

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, naam voluit, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Vindplaats origineel

Kunnen, Wim

Wim Kunnen (voorkeursnaam: Wim Kunnen; naamvariant: W.A. Kunnen) werd op 26 februari 1945 in Dordrecht geboren. Wim Kunnen volgde een opleiding aan de Akademie voor Beeldende Kunsten St. Joost in Breda en aan de Akademie voor Bouwkunde Tilburg. Later werd hij zelf docent beeldend bij de Stichting Kunstzinnige Vorming ToBe Berckepoort in Dordrecht. Wim Kunnen was niet alleen beeldhouwer maar daarnaast zeker ook een verdienstelijk vormgever en graficus. Wim Kunnen is lid van Pictura te...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Kunnen, Wim.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Rivierfront Dordrecht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.