Kunstenaar:Brand, Led

Twee uien op tafel

Artikelnummer: p19 476.004

Andermaal een zeer vroeg werk van Led Brand. Maar zelfs hier al manifesteert de aankomende kunstenaar Led Brand zich qua eigenzinnigheid en persoonlijke kunstopvatting. Eenzaamheid en bescheidenheid sierden toen al en nu nog steeds de boventoon bij al zijn handelen. Als begenadigd tekenaar en meer dan spannende, moderne post-impressionistisch kunstschilder doen zijn werken zeker niet onder voor die van meer beroemde Nederlandse tijdgenoten / kunstenaars. Maar vanwege zijn bijna spreekwoordelijke bescheidenheid valt Led Brand in het hedendaagse kunstgeweld helaas nauwelijks op. Jammer!

Afmetingen 40 × 30 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Genootschap

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

geen

Stijl

Stroming

Vindplaats origineel

Brand, Led

Leendert Arie (Led) Brand is op 11 september 1952 in Dodrecht geboren. Als schilder en tekenaar legt hij vandaag-de-dag vooral stadsgezichten vast. Daarnaast kennen we van Led Brand stillevens en non-figuratieve voorstellingen. Led Brand is lid van het Teekengenootschap Pictura Dordrecht. Vermeld in Jacobs.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Brand, Led.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Twee uien op tafel'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.