Vaas met bloemen

Artikelnummer: CO 012.395

De bloemenstillevens van Herman van der Avoort vormen bijna zijn kunstenaarshandtekening. Maar toch altijd weer net iets anders qua vorm, kleur en vlakverdeling. Herman schut tijdens het schilderen elke conventie van zich af me als resultaat steeds weer spectaculaire schilderijen. Doeken die nooit vervelen zoals deze onder andere. Daarom hebben we in onze collectie een keur aan stillevens opgenomen.

Afmetingen 40 × 50 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Overig

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Stijl

Vindplaats origineel

Avoort Jr., Herman van der

Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vader (Oscar Joseph) waren meer dan verdienstelijke schilders. Helaas voor de liefhebbers schilderden zij vooral voor zichzelf en veel minder voor de 'markt'. Herman jr. is lid van Pict...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr., Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Vaas met bloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.