Verscholen torens in heuvellandschap Craon Fr

Artikelnummer: p5 136.007
Onderwerp:

Schilder en etser van der Horst heeft veel oog voor de natuur en de wijde leefomgeving. Waar hij sociaal ook afmeert, altijd wordt er wel een object of landschap ontdekt om hetzij in olieverf hetzij met de etsnaald vast te leggen. Het glooiende Franse landschap wordt hier bijna overdreven vastgelegd incl. de overal in Frankrijk het landschap dominerende kerkgebouwen en kastelen.

Afmetingen 40 × 29 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Grafiek

ets (droge naald)

Samenstelling collectie

Signatuur

l.o., naam voluit

Stijl

Horst, Frits Anton van der

Frits Anton van der Horst is geboren in Pijnacker op 17-05-1946 en sindsdien woonachtig en werkzaam in Dordrecht (lid van Teekengenootschap Picura te Dordrecht waar hij nog steeds zijn atelier heeft). Van der Horst is zowel graficus als schilder, (pen)tekenaar, aquarellist, etser, lithograaf en restaurateur. Vanaf 1966 opleidingen gevolgd aan de Akademie van Beeldende Kunsten (Den Haag) en de Kunstnijverheidsschool (Den Haag). Schildert, etst en tekent vooral naaktfiguren, (fantasie)...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Horst, Frits Anton van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Verscholen torens in heuvellandschap Craon Fr'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.