Aanbieding!

Bloemen in vaas

 20,00

Artikelnummer: CO 260.003

Deze litho maakte deel uit  van de Premie-uitgave 1939 ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan Der Maatschappij Arti Et Amicitiae, Vereniging tot Bevordering van Beeldende Kunsten. Dit stilleven is kenmerkend voor de manier van werken van Marie evenals die van de zogenoemde andere Amsterdamse Joffers.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 18 × 23 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Signatuur

geen

Stijl

Stroming

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Regteren Altena, M.E. van

Marie van Regteren Altena (naamvarianten: Maria van Altena, Marie van Regteren Altena, Marie Engelina van Regteren Altena; monogrammeert als MEVRA en ME v RA) werd op 28 december 1868 in Amsterdam geboren en overleed daar ook op 6 juli 1958. Zij was de zuster van Marinus van Regteren Altena en van J.H. van Regteren Altena. Zijn volgde bij Derkinderen aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam een opleiding. Daarnaast is zij leerling geweest bij August Allebé, Nicolas Bastert, ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Regteren Altena, M.E. van.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Bloemen in vaas'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina