Aanbieding!
Kunstenaar:Blom, Astrid

Bloemkelken

 88,00

Artikelnummer: p2 025.001

Een prachtig, sereen stilleven van twee bloemen in (de) bloei van hun bestaan zoals alleen Astrid Blom ze kan vereeuwigen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 40 × 30 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd)

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Grafiek

Samenstelling collectie

Schilderkunst

gemengde techniek

Signatuur

in de druk, r.o.

Stijl

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Blom, Astrid

Astrid Blom is op 23 juli 1947 in Dordrecht geboren en heeft vanaf 1991 voornamelijk in Groningen gewerkt waar zij ook aan de Academie Minerva een opleiding volgde. Astrid Blom was lid van Maatschap de Ruimte, een  man/vrouw/groep waar ook Jaap van der Berg, Bert Heemstede en Kees de Hemert deel van uitmaakten. Als tekenaar, schilder, fotograaf en graficus maakte zij naam. Haar producten waaronder ook veel houtsneden zijn vooral non-figuratief. Blom wordt vermeld in Bruyns.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Blom, Astrid.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Bloemkelken'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina