Aanbieding!
Kunstenaar:Franse, Kees

Herfst in de zomer

 39,00

Uitverkocht

Artikelnummer: p41 1163.001

Half vergeten maar zeker meer dan de moeite waard om het werk van het Picturalid Kees Franse te aanschouwen getuige deze knappe, gloedvolle kleurenlitho van twee seizoenen verenigd in één compositie.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 51 × 49 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

m.o., naam voluit, toelichtende tekst(en)

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Franse, Kees

Kees Franse (naamvariant: Cornelis Franse; monogrammeerde als KF, KF., CF, C.F.) werd op 6 december 1924 in Oud-Beijerland geboren en overleed op 13 juli 1982 in Rotterdam. Hij volgde een kunstzinnige opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en was onder andere leerling bij David Bautz, Aart Bijl en Antoon Derksen van Angeren. Later namen Dora Dolz, Montebasso, Plunket en Frans van Wageningen weer les bij hem. Als kunstenaar was Kees onder ander actief in Rotterdam ...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Franse, Kees.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Herfst in de zomer'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina