Aanbieding!
Kunstenaar:Antes, Horst

Kopffüsler

 760,00

Artikelnummer: p1 007.001

De beroemde ‘Kopffüsler’ van Horst Antes door de kunstenaar gesigneerd in een oplage van 10.000! Desondanks een trendsettend kunstwerk welke nadien door velen als voorbeeld voor hun eigen werk werd genomen. In een schier eindeloze variatie bestaan er inmiddels vele Kopffüstlers.

Exemplaar:  l.o. nr. 8796 van 10.000.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 30 × 42 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Samenstelling collectie

,

Grafiek

Diversen

Signatuur

in de druk, r.o.

Stijl

Antes, Horst

Horst Antes (geboren op 28 oktober 1936 te Heppenheim , Duitsland ) is een Duitse kunstenaar en beeldhouwer. Na zijn eindexamen studeerde hij van 1957 tot 1959 bij de belangrijke beeldhouwer H.A.P. Grieshaber aan de Akademie der Künste Bildenden (tegenwoordig bekend als de Staatliche Akademie der Künste Karlsruhe Bildenden ) in Karlsruhe. In 1959 werd de kunstenaar geëerd met de twee prijzen, de kunstprijs van de stad Hannover en de Pankofer prijs voor Duitse jongeren. In zijn vroege...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Antes, Horst.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Kopffüsler'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina