Lesbische naakten

 820,00

Artikelnummer: CO 456.002
Onderwerp:

Ook deze olieverf van naakt en verstrengelde poserende vrouwen is in de zo bekende stijl van Calvin Waller Burnett geschilderd. Burnett aarzelde niet om situaties realistisch vast te leggen op doek dus niet alleen fraaie bedachte maar ook minder doordachte poses. Misschien zijn zijn doeken wel daarom zo boeiend en erotiserend.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 60 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o.

Stijl

Burnett, Calvin Waller

  Calvin Waller Burnett (van Afrikaans-Amerikaanse afkomst)werd in 1921 in Cambridge in Massachusetts geboren en overleed daar ook in 2007. In 1960 trouwde hij met Torrey Mulligan.   Hij volgde een kunstzinige opleiding aan het Massachusetts College of Art en behaalde daarnaast eem MFA aan de universiteit van Boston (1942). Zelf doceerde hij gedurende 33 jaar aan het Massachusetts College of Arts. Burnett was naast kunstschilder ook illustrator. Werk van Burnett wordt in diverse musea en co...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Burnett, Calvin Waller.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Lesbische naakten'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina