Aanbieding!

Mand met bloemen

 37,50

Artikelnummer: CO 619.002

Er zijn maar weinig kunstenaars die de rubriek stillevens overslaan of oversloegen. Zo ook Willy Belinfante-Sauerbier. Het bijzondere aan dit stilleven is dat niet de bloemen het belangrijkste element van de compositie vormen maar de mand waarin de bossen bloemen steken.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 24.5 × 32 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, naam voluit, r.o.

Stijl

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Belinfante-Sauerbier, Willy

Willy Belinfante (naamvarianten: Willie Belinfante, Willy Belinfante, Willy Sauerbier, Willy Elize Sauerbier) werd op 9 april 1922 in Rotterdam geboren en overleed op 23 maart 2014 in Amsterdam. Zij was getrouwd met A.D. Belinfante. Zij volgde een opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Willy werkte als kunstenares voornamelijk in Voorburg en Amsterdam. Belinfante was naast graficus ook een verdienstelijk schilder, (pen)tekenaar en aquarellist. Van ha...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Belinfante-Sauerbier, Willy.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Mand met bloemen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina