Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Meergezicht

 11,50

Artikelnummer: k2 236.192

De onbekende aquarellerende meester J.M. weet op een zeer vakkundige manier de sfeer van een lieflijk stromende rivier en het omliggende landschap vast te leggen. Helaas zijn noch de kunstenaar noch de vastgelegde plaats bij ons bekend. Wellicht herkent iemand deze locatie?

Weerspiegeling in glas.

Oubollig ingelijst tvs. een enkel klein roestplekje in het papier.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 25.5 × 16 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Meergezicht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina