Aanbieding!
Kunstenaar:Sluiter, Willy

Prinses Emma 1933

 42,50

Artikelnummer: k4 289.042

Willy Sluiter legde tijdens zijn leven diverse leden van het Koninklijk Huis vast. Naast deze bekende litho van Prinses Emma (1933) ook een geschilderd (1962) en gelithografeerd (1923) portret van Prinses / Koningin Wilhelmina.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 20 × 28 cm
Diversen

, ,

Genootschap

Pulchri Studio, Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Grafiek

,

Samenstelling collectie

Signatuur

in de druk, naam voluit, r.b.

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Sluiter, Willy

Jan Willem ( Willy) Sluiter werd in Amersfoort geboren op 24 mei 1873 en overleed in Den Haag op 22 mei 1949. Sluiter groeide op als notariszoon in Zwijndrecht. Hij volgde opleidingen aan de Academie voor Beelden Kunsten in Rotterdam en aan die van Den Haag en kreeg daarnaast als leerling les van Alexander Henri Robert van Maasdijk. Hij woonde en werkte op verschillende plaatsen: Amersfoort, Nijehaske, Zwijndrecht, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en Volendam / Edam maar ook in geliefde s...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Sluiter, Willy.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Prinses Emma 1933'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina