Aanbieding!
Kunstenaar:Bolte, Han

Witte tulpen in vaas

 93,50

Artikelnummer: p22 524.002

Welke kunstschilder heeft zich nog NOOIT aan het schilderen van stillevens gewaagd? Wij denken: geen enkele. Ook Han Bolte begaf zich op dit pad en met impressionistisch succes.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 29 × 40 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Genootschap

Hollandse Aquarellistenkring

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Vindplaats origineel

privé

Bolte, Han

Han Bolte (naamvariant: Hendrik Pieter Bolte) werd op 11 september 1906 in Amsterdam geboren en overleed op 11 juni 1989 ergens in Frankrijk. Hij volgde een opleiding aan het Tekeninstituut Piersma in Amsterdam en volgde daarnaast lessen bij Nico Baak. Han Bolte was primair restaurateur (verbonden aan het Frans Hals museum) en daarnaast ook kunstschilder, aquarellist en pentekenaar. Van hem zijn zowel portretten, stadsgezichten, stillevens als figuurvoorstellingen bekend. Bolte wa...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Bolte, Han.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Witte tulpen in vaas'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina