Ga naar de inhoud

Petrus en Paulus

 2,50

Opm.: Frits Spies werd door Paus Johannes Paulus II in audiëntie ontvangen. Bij die gelegenheid bood hij hem een speciale devotiekaars aan. In 1990 werd Spies door de Paus werd onderscheiden met de Ridderorde van de Heilige Silverster naar Ordo Sanctus Silvestris Papae (deze wordt zelden verleend).

afmetingen 10,5 × 14,8 cm
1. prentsoort

2. status

,

3. periode afbeelding

4. kunstvorm

5. voorstelling

6. signering

7. lokatie object

8. uitgever

9. specificatie / serie (nummer)

(te koop) BIJVANGST

Verworven partijen kunst’klein’grafiek bevatten vaak dubbele of minder goed in de Caput Ovis-verzameling passend grafiek. Deze worden tegen fancy prijzen hier weer te koop aangeboden.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van (te koop) BIJVANGST.

Spies, Frits

Frits Spies werd in 1931 in Leeuwarden geboren en overleed op 3 juni 1997 in Baarle. Hij was hulpkoster van de Bonefatiuskerk in Leeuwarden. In zijn vrije tijd werkte hij veel met bijenwas en op latere leeftijd maakte hij voornamelijk 'gebeden in was'. Vanaf 1976 ging Spies professioneel aan de slag. Hij ging werken en exposeren in de kapel van een voormalig klooster in het Gelderse ’s-Heerenberg. Deze standplaats werd omgedoopt in “Gouden Handen”, een tentoonstellingsruimte en creativi...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Spies, Frits.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Petrus en Paulus'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.